Back to PK

Gods

estate_manor.png

Engelsk: Country Manor


Du kan få et gods ved at opgradere din Bjælkehytte. Dit gods vil have alle de muligheder en bjælkehytte har, samtidig med at det har mere liv, du kan navngive det, og du kan bygge tilbygninger på det. Når du har opgraderet til gods, er du i stand til at trykke "Menu" efterfulgt af "Travel" og du vil se et lille billede af dit gods. Ved at trykke her, får du muligheden for at besøge det.

For at gå ind i dit gods, tryk på bygningen på kortet og tryk på "Enter". Du vil bevæge dig indenfor og du kan smide ting og ressourcer på gulvet til opbevaring. På den venstre væg vil du lægge mærke til en dør. Denne dør vil føre dig ovenpå, hvor du kan gå ind i de forskellige opgraderinger du har bygget på dit hus.

Du kan kun have et gods ad gangen, så hvis du nogensinde vil flytte det, er du nød til at destruere dit eksisterende gods først og bygge et nyt et andet sted.

For at bygge et gods, tryk på din eksisterende bjælkehytte og tryk "Opgrader"

Ressourcer krævet:

Så snart dit gods er bygget, er du i stand til at bygge fire valgfri opgraderinger til dit gods hvis du har ressourcerne. For at bygge en af disse opgraderinger, blot gå op på øverste etage i dit gods og tryk på en dør. En dør giver dig mulighed for at bygge et Rok Tempel, en anden en Militærtilbygning, osv. Tilbygninger kommer med det samme og du kan nyde deres fordele med det samme.

Mulige tilbygninger til gods:


Bygningens liv: 20.000 liv
Bygningens tid i brand: 100 Timer